Kik vagyunk mi?

" Együtt egy Jobb Életért  "

" Együtt  a jövőért "


Nálunk elsődleges szempont a Magyarországon, elsősorban a Szabolcs-Szatmár Bereg Megyében élők élethelyzetének, esélyegyenlőségének javítása, társadalmi reintegrációja, a család fontosságának hangsúlyozása, a gyermekek,
fiatalok tehetséggondozása, oktatás, nevelés, tanácsadás, egészséges életmódra nevelés, egészségtudatosság közvetítés, valamint a néphagyományok, a néptánc, a népi kultúrák ápolása.

Tapasztalt pedagógusok

Programjaink során több éves szakmai tapasztalattal rendelkező pedagógusok, gyógypedagógusok, fejlesztő pedagógusok, orvosok, trénerek, tanácsadók segítik munkánkat.
Játékos tanulás

Általános tény, hogy nemcsak a gyerekek, de a felnőttek is hatékonyabban tanulnak játék közben. A játékos tanulás ezért egy nagyon fontos eszköz mind a pedagógusok, mind a szülők körében ahhoz, hogy önálló gondolkodású életrevaló gyerekeket neveljünk! Mi ebben igyekszünk segítő kezet nyújtani.

Kezdd el még ma!

Fontos cél a helyes táplálkozás, de ez a cél legtöbbünknek ijesztő - olyan örömtelennek tűnik. Ám az "előnyösebb" táplálkozás megvalósítható. Míg a "helyes" táplálkozás hosszú távú cél, az "előnyösebb" kialakításához azonnal hozzáfoghatunk.